Logo

Bearnaisesauce - den nemme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bearnaisesauce - den nemme

 

Hvis du kan holde på en hemmelighed, så er kernen i denne genvej til bearnaise sauce: en blender. Ingredienserne er de klassiske skåret ind til benet: æggeblommer, vand, estragoneddike, peberkorn, smør og frisk estragon.

 

#

3 æggeblommer

250 g smør

½ citron

2 spsk estragoneddike eller hvidvinseddike

nogle peberkorn knuste

frisk estragon hakket

*

Sådan gør du

Start med at komme 3 æggeblommer i en blender.

Hæld en sjat vand i blenderen og blend de to ting sammen.

 

Smelt 250 g smør ved lav varme.

Pres en halv citron (en spiseskefuld) ned i en anden lille saucegryde.

Tilsæt 2 skefulde estragoneddike eller hvidvinseddike samt nogle peberkorn.

Bring det hele i kog.

 

Hæld eddikeblandingen ned i blenderen, mens den pulserer eller snurrer på moderat hastighed.

Tilsæt den smeltede smør ganske langsomt.

Hav nogle isterninger ved hånden.

Tilsæt en af gangen, hvis det bliver for hedt nede i blenderen, og saucen begynder at skille.

Blend bearnaise saucen færdig, indtil saucen er blevet tilpas tyk.

 

Hæld saucen i en saucekande eller en anden serveringsskål.

Hak frisk estragon.

Vend den hakkede estragon i bearnaise saucen.

Så er saucen færdig til at servere.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her