Logo

Bearnaisesauce med fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bearnaisesauce med fløde


Til lækker steg og skønne bøffer hører en dejlig sauce. Nem og god opskrift på den bedste hjemmelavede bearnaise sauce lavet fra bunden - få opskrift og fremgangsmåde trin for trin her.

Til 4 personer

 

# Ingredienser:

125 g smør

2,5 dl piskefløde

4 æggeblommer

½-1 tsk groft salt

2 spsk bearnaiseessens

hakket estragon

*

 

Fremgangsmåde:

Bland det hele sammen 1 en tykbundet gryde.

Bring det i kog ved svag varme under piskning, så er saucen færdig til at hælde op i en varm saucekande.

Skal saucen holdes varm, er det bedst at sætte den i vandbad.

 

Erstattes bearnaiseessens og estragon med 2 spsk citronsaft, får du en lige så lækker Hollandaisesauce.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her