Logo

Bechamelsauce med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bechamelsauce er en klassiker i det franske køkken. I dag kendes den måske mest fra det italienske køkken i form af lasagne. Ikke desto mindre kan saucen for eksempel også bruges til stuvninger.

 

 

30 g smør
3 ½ spsk hvedemel
½ liter kogende mælk
½ tsk groft salt
friskkværnet hvid peber
½ tsk revet muskatnød
150 g revet, mild Danbo ost 45+ (25%), fx Malthe
1 dl Karolines piskefløde eller Cheasy fløde 13%

Smelt smørret i en gryde.

Tilsæt melet og derefter mælken lidt efter lidt.
Kom krydderier, revet ost og fløde i.

Lad saucen koge godt igennem og smag den til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (18 stemmer)
Siden er blevet set 21.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her