Logo

Bedstemorkage - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bedstemorkage - diabetiker

 

# Ingredienser

2 æggeblommer
30 g let mayonnaise
20 g skummetmælkspulver
30 g hvedemel
½ dl skummetmælk
½-1 tsk SØD (sødemiddel)
1 tsk vaniljeessens
½ tsk mandelessens
10 g bagepulver

Mos
125 g æblemos
2 æggehvider
lidt SØD

* Tilberedning

Æblemos:
1 æble skæres i små tern og koges møre med lidt citronsaft – og smages til med vanilje.
Dejen røres sammen og hældes i en form.
Bages i en varm ovn ved 180ºC i ca. 20 min.
Når kagen er bagt, lægges de 125 g æblemos ovenpå kagen.
Pisk æggehviderne helt stive, smag til med lidt SØD og læg herefter de stiftpiskede hvider ovenpå æblemosen.
Bages igen i ovnen i ca. 10 min. eller til marengsen er gylden.
Bag den dog ikke for længe, da bliver marengsen som gummi.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.450 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her