Logo

Berberiandebryst med superskøn salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Berberiandebryst med superskøn salat

Til 4 personer


# Ingredienser

2 andebryster

salt


Superskøn salat:

2 forskellige salater, fx. romaine og rucola

1 avocado

1 æble

citronsaft

100 g valnødder

100 g hindbær


Dressing:

1 spsk ravigotte eller alm. sød sennep

1½ spsk citronsaft

3 spsk rapsolie

salt og peber


Tilbehør: brød


* Tilberedning 

Rids fedtsiden af andebrysterne med en skarp kniv, og gnid med salt.

Steg evt. brysterne i en kuglegrill.

Læg kullene ud langs siderne, og stil en foliebakke i midten.

Læg kødet på risten over foliebakken, og steg det 20- 25 min under låg.

Ellers steg andebrysterne på en almindelig grill ca. 12 min på hver side.

(Kødet må IKKE være råt indeni.)

 

Bland snittet salat i en skål.

Skær avocado og æble i tern, og dryp med citronsaft.

Rist valnødderne let på panden.

Bland avocado, æble, valnødder og hindbær i salaten.

Pisk dressingen sammen, og dryp den over salaten.

Skær kødet i tynde skiver, og server det til salaten med brød.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her