Logo

Berlinerpølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil førsøge at lave hjemmelavede pølser så prøv disser Berliner kålpølser. Det kan godt være en ufordring første gang, men så smager pølserne også fantaktisk.

 

4 kg finthakket, fedt flæskekød, ansaltet
1 kg bindefars (kalve) ansaltet, udrørt med vand og lidt skinkelage
30 g krydderi Wienerblanding
6 g pulveriseret sennep

Wienerblanding:
100 g peber
75 g muskatnød
15 g kardemomme
10 g paprika

Stoppes i svinetarme 34-36 mm, afbindes i små ringe.
Røges med kold røg efter at have hængt 4-6 dage til fortørring

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her