Logo

Bison carpaccio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Carpaccio er en ret lavet af råt kød. Her bruges bison men andre typer kød så som kalv, eller tun kan sagtens bruges. Retten stammer oprindeligt fra Italien hvor den serveres med olivenolie og citron.

 

Tynde skiver af Bison filet med olivenolie


400 g Bison filet (gerne Ribeye- eller tykstegsfilet evt inderlår)
100 g sorte oliven
100 g kapers
1 lille stykke parmesan ost
1 dl olivenolie
1 citron
Salt og peber
Lidt frisk basilikum
Flûtes

 

Afpuds Bison fileten og skær den i tynde skiver.
Skiverne kan eventuelt bankes endnu fladere mellem to stykker plastic.
Kødskiverne anrettes på fire kolde tallerkener og krydres med salt og
peber.
Riv skallen af citronen i tynde skræller.
Lun olivenolien ganske let i en gryde, sammen med den tynde citronskal.
Tag gryden af ilden og smag til med salt, peber og citronsaft.
Afkøl olivenolien og smør den ud over kødet.
Sorte oliven og kapers fordeles ud over anretningen.
Drys med revet parmesan og frisk basilikum.
Serveres straks, mens kødet endnu er rødt. (Går der for lang tid, vil
citronsaften give kødet en grålig farve).
Giv ekstra oliven og flûtes til.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her