Logo

Blåbær- og marengsis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne blåbær og marengis er meget lækker. Isen er let at lave, den skal dog stå i fryseren i mindst fem timer. Server isen som dessert for eksempel til et stykke kage.


4 Personer

5 dl piskefløde
½ dl flormelis
2 æggehvider
400 g blåbær
50 g marengskys

*

Fløden piskes meget stiv. Flormelis, æggehvider og blåbær piskes i.
Læg blåbærcremen lagvis med marengskyssene i en aflang eller rund form.
Dæk med plastfilm, og stil isen i fryseren mindst 5 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.450 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her