Logo

Blåmuslinger med peberfrugtcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Moules a la crème de poivrons eller blåmuslinger med peberfrugtcreme er en fransk inspireret forret, som både smager super godt, men også er let at lave og ser utrolig flot ud. Perfekt til gæster.


Moules a la crème de poivrons - 4 personer

2 kg muslinger
50 gr smør
2 skalotteløg
1 dl hvidvin
1 bundt bredbladet persille

Sauce:
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
3 dl piskefløde
Rosenpaprika
40 gr smør i terninger

*

Muslingerne dampes i en gryde med lidt smør, hvidvin samt grofthakket skalotteløg. Væden fra muslingerne sigtes fra og stilles til side.

Sauce:
Peberfrugterne blanchere s let i kogende vand for at løsne skindet på frugterne. Skindet
fjernes og frugterne frigøres for kerner. Ca. Ih af peberfrugterne snitte s meget fint og gemmes til dekoration, mens den resterende del kommes i en blender sammen med væden fra muslingerne. Blendes og kommes i en gryde sammen med fløden. Koges ned til passende konsistens og smages til med paprika, salt og peber. Til slut piskes saucen op med kolde smørterninger.

Anretning:
Anret muslingerne i en dyb tallerken og kom saucen hen over. Pyntes til slut med de fint
snittede peberfrugter og persille.

TIPS: Denne sauce kan også bruges til grillere t rødfisk om sommeren eller en stegt skrubbe.
Hvis man ønsker en gul sauce, må man undlade paprika og i stedet bruge cayenne peber (pga. farven) og så kun bruge gule peberfrugter.
En grøn sauce kun med grønne peberfrugter.
En rød sauce kun med røde peberfrugter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her