Logo

Blackened steak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blackned steak stammer oprindeligt fra cajun-køkkenet i Louisiana i Sydamerika. Steaken smager bedst, når der laves på grillen, men en glohed støbejernspande kan sagtens gå an.

 

 

1 pæn stor steak af oksefilet pr. person
usaltet smør
Go Cajun Blackened Steak

Begynd med tænde for grillen.
Smelt i mellemtiden noget usaltet smør i en lille kasserolle.
Vend steaken i smørret, så det fungerer som "lim" på kødet.
drys med rund hånd Blackened Steak på kødets ene side.
Når grillen er tilstrækkelig varm lægges steaken på.
Dernæst drys ses lige så meget Blackened Steak på den anden side og kødet vendes efter nogle få minutter.

Udenfor sæsonen erstattes grillen af en glohed støbejernspande.
Husk at tænde for emhætten eller at lukke vinduerne op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her