Logo

Blomme-pærechutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chutney stammer oprindeligt fra Indien. Mange kender nok især mangochutney. Men denne chutney med blomme og pære smager mindst ligeså dejligt. Prøv den som en slags marmelade til brød eller lignende.

 

 

1 kg pærer, skrællet og udkernet
1 stort løg, fint hakket
1 fed hvidløg, fint hakket
100 g syltet ingefær, fint hakket
2 dl sukker
½ tsk kanel
2 nelliker
31/2 dl hvidvinseddike
100 g halve udstenede blommer

*

Læg alle ingredienserne bortset fra blommerne i en tykbundet gryde.
Kog det for svag varme i ca. 2 timer.
Rør nu og da.
Tilsæt blommerne, når de 10-15 minutter tilbage af kogetiden.
Afkøl og hæld chutneyen på glas ca. ¾ l.
Opbevares køligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her