Logo

Blomme-rabarbersalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salsa er en rå sauce, der oprindeligt stammer fra Mexico. De fleste kender nok bedst tomatsalat til tacos og lignende. Denne salsa af blomme og rabarber smager også dejligt, så prøv den.

 

 

60 g rødløg
1 tsk olie
5 spsk vineddike, helst balsamico
400 g blommer
200 g rabarberstilke
3 spsk sukker
Evt. salt
evt. peber

Hak rødløget meget fint. Kom det i en gryde med olie og vineddike. Kog uden låg til eddiken er kogt ned til 2 spsk Skær blommerne i både. Skær rabarberstilkene i 5 cm tændstiktynde stænger. Kom blommer og rabarber i gryden og drys sukker på. Opvarm under forsigtig omrøring, til sukkeret er smeltet (ca. 1 minut). Tag gryden fra varmen og lad salsaen trække 10 minutter. Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her