Logo

Blommekompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En kompot er en slags grød, der hverken er udkogt eller pureret. Kompot kan laves på mange typer frugt. Her laves kompotten af blomme. Prøv den som tilbehør til dessert eller madretter.

 

¾ kg halve udstenede blommer

3 dl vand

ca. 125 g sukker (1 ½ dl)

evt. ½ citron

*

 

Skær blommerne i tynde skiver. Bring vand, sukker og saft af citron i kog i en gryde. Kom blommerne i og kog dem knapt møre i lagen ved svag varme.

Smag til med sukker.

Serveres afkølet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her