Logo

Blommekompot med appelsin og kardemomme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en lækker blommekompot med appelsin og kardemomme. Server den som dessert med makroner og flødeskum.

 

 

½ kg blommer
3 spsk honning
2 dl appelsinjuice
1 tsk kardemomme
1 flækket stang vanilje

*

 
Skær et lille snit i blommerne og læg dem ned i kogende vand.
Tag dem op efter et par sekunder og træk skindet af.
Skær dem i små stykker, fjern stenene.
Hæld alle ingredienserne i en gryde og lad det koge under låg ved svag
varme i 10 minutter.
Rør blommerne ud med et piskeris.
Smag evt. til med mere honning.
Serveres med makroner og flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her