Logo

Blommer i madeira - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Madeira i de syltede blommer er en god gammel klassiker. Det er let at lave - husk at blommerne skal trække i lagen i en lille uges tid.

 

I dag er der ikke de store problemer med at opbevare det syltede køligt. Hvis det kniber med en kølig kælder, er der altid køleskabet at ty til. Ved til­sætning af alkohol er man yderligere sikker på en bedre holdbarhed, samti­dig med at det giver en god smag. Madeira i de syltede blommer er en god gammel klassiker.

 

1 kg blommer

1 dl vand

600 g sukker

1 vanilje stang

2 dl Madeira

konserveringsmiddel

*

 

Tag eventuelt stenene ud af de skyllede blommer.

Kom blommerne i rene glas.

Bring vand, sukker og flækket vaniljestang i kog i en gryde.

Tilsæt Madeira og bring det til kogepunktet.

Tag gryden fra varmen og tilsæt kon­serveringsmiddel.

Hæld den koghede lage over blommerne.

Lad blommerne trække i lagen en halv uges tid.

Rør hver dag i blommerne.

Bind til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (18 stemmer)
Siden er blevet set 12.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her