Logo

Blommer ovnsyltede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En nem og fin vinterdessert, blot serveret med råcreme, flødeskum, eller blot naturel. Det re super simplet at sylte blommerne i ovnen.

 

2 ½ kg sveskeblommer
1 kg sukker
1 tsk konserveringsvæske

*

Tænd ovnen og indstil den på 150°. Skyl blommerne. Prik dem med en gaffel.
Læg dem lagvis i bradepanden eller stort ovnfast fad med sukkeret. Dæk bradepanden/fadet med folie. Sæt blommerne midt i ovnen i 1 ½-2 timer, til de er møre, men stadig hele, og sukkeret er smeltet. Tag dem ud, tilsæt konserveringsvæske og hæld blommerne med saft på rengjorte glas. Tilbind straks.

Hæld 1 dl rom, cognac eller armagnac over blommerne, når de er taget ud af ovnen, og inden de hældes på glas. En nem og fin vinterdessert, blot serveret med råcreme, evt. let frossen, flødeskum, eller blot naturel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her