Logo

Bommersnæra - Byggrynsvælling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bommersnæra eller byggrynsvælling er en egnsret fra Bornholm som blandt andet laves med tørret frugt. Prøv for eksempel med svesker eller æbler. Velbekomme.

100 g knækket byggryn
2 spsk eddike
2 spsk mørk farin
100 g tørret frugt fx svesker, blommer, kirsebær, pærer, rosiner eller æbler

*


 
1 l. vand bringes i kog og grynene kommes i under omrø­ring.
Koges i 30 min. - Frugten kommes i de sidste 5 min.
Vællingen smages til med eddike og puddersukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her