Logo

Bondesalat - Salade Paysanne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bondesalat - Salade Paysanne


I Frankrig køber man som regel bacon udskåret i små strimler. Man kan få noget lignende herhjemme, men udskæringen er alt for sjusket og stammer tilsyneladende fra tiloversblevne baconstumper, så dem skal man holde sig fra.

Køb i stedet et stykke magert bacon,

 

# Ingredienser

salatblade

tomater eller cherrytomater

hvidt brød

magert røget bacon

radiser

æg

vinaigre eller balsamico

olivenolie

 

* Tilberedning

Udskær det i tykke skiver uden svær og skær så ud på tværs af skiverne til små stavformede strimler.

Rist dem på panden i lidt olivenolie.

Skær imens brødet ud i små tern - man kan bruge skiver af sandwichbrød, hvis man ikke har noget bedre - og rist dem gyldne i blandingen af baconfedt og oliven.

Men pas på, at de ikke bliver for fede!

 

Anbring så et lag af salatblade revet ud i passende stykker på tallerkenerne, stænk med lidt vinaigre eller endnu bedre med balsamico, anbring en håndfuld ristede brødterninger ovenpå, læg tomater og radiser hist og her, drys ristede baconstrimler ud over det hele og top anretningen med et spejlæg.

Der skal - selvfølgelig - ikke serveres brød til bondesalaten.

Den er et helt måltid i sig selv.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her