Logo

Bornholmersalat med røget makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bornholmersalat med røget makrel


En ægte bornholmersalat er med røget sild. Her er opskriften på en lækker salat lavet med makrel. Prøv for eksempel salaten i en sandwich eller som pålæg på en god skive brød. Let og lækker


# Ingredienser til bornholmersalat med makrel:

1 røget makrel
4 hårdkogte æg
1 fint hakket løg

lidt mayonnaise
salt og peber

radiser

*


Sådan laver du bornholmersalat med makrel:
Makrellen renses for ben, æggene koges og når de er kolde hakkes de igennem æggedeleren begge veje så det bliver små tern.


Løget hakkes fint.

Makrellen moses og blandes med de tørre ingredienser, det hele samles med lidt mayonnaise alt efter eget behov.

Er det til sandwich smøres de evt med salat og tomat eller agurkeskiver mellem.

Ellers bruges det som pålæg både på rugbrød og franskbrød.

 
Pynt: Agurk-tomat eller hvad årstiden byder på.

Tips: Røget sild eller røget forel kan også bruges.


Måske skal vi omdøbe denne salat til Øresundssalat, da der i 2016 blev fanget en stooor makrel i Øresund. Mulig verdensrekord i makrelfangst i Øresund


Du kan komme med et evt forslag til nyt navn til denne salat i Kommentarfeltet nedenfor.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (16 stemmer)
Siden er blevet set 22.813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her