Logo

Brændende kærlighed i nye gevandter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er den ultimative opskrift på brændende kærlighed: med stegt bacon, purløg og en god portion cremefraiche

Her er den ultimative opskrift på brændende kærlighed: med stegt bacon, purløg og en god portion cremefraiche

 

400 g melede kartofler

30 g baconterninger (evt mere?)

½ bundt purløg

4 spsk cremefraiche (18 %)

lidt salt, peber og muskat

*

A. Kartofler skrælles, skæres i grove terninger og koges i letsaltet vand.

B. I mellemtiden steges baconterninger sprøde på en pande uden fedtstof.

½ bundt purløg skæres i fine ringe.

C. 4 spsk cremefraiche, lidt salt, peber, muskat og ⅔ af purløgen blandes sammen.

Vandet hældes fra kartoflerne og gryden stilles på den slukkede kogeplade, indtil al væden er fordampet.

Kartoflerne moses groft med 1 spsk af den rørte cremefraiche.

Mosen serveres med resten af cremefraichen, purløgen og den stegte bacon.

Pr. portion, 7 g protein, 16 g fedt, 26 g kulh. = 283 kcal 1187 kj

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her