Logo

Brændende kærlighed til vegetaren

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 mellemstore kartofler
ca. 2 dl varm mælk
1 dl soltørrede tomater
3-4 fed hvidløg
Olivenolie
balsamico eddike efter smag
½ dl vand

Kog kartoflerne godt møre uden salt hæld vandet fra og pisk dem mens du tilsætter mælk. Smag til med salt.
Skær tomater og hvidløg i strimler.
Opvarm olien og til sæt tomater og hvidløg lad det simre lidt og tilsæt eddike og vand og lad det simre videre i 15 min.
Arranger mosen midt på tallerkenen,
Hæld den krydrede tomatsauce over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her