Logo

Brændt piquillos fyldt med citron-madagascarpebercreme...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Brændt piquillos fyldt med citron-madagascarpebercreme og bananer i sød kokos tempura

# Ingredienser

Piquillos:
4 syltede piquillos (peberfrugter)
Saft af 1½ citron
Reven skal af ½ citron
1 æg
80 g suk­ker
½ vaniljestang
1 blad husblas
50 g usaltet smør
3 dl flødeskum
10 g rørsukker
10 g knuste madagascarpeber

Bananer og kokos:
2 bananer
2 spsk Maizena majsstivelse
6 spsk hvedemel
2 tsk, bagepulver
1 dl iskoldt vand
2 dl kokosmælk
Reven skal af ½ citron
½ l. majs- eller vindrueker­ne-olie

* Tilberedning

Piquillos: Varm citronsaft og -skal, sukker, flækket vaniljestang, smør og madagascarpeber op,
Legér mas­sen med ægget, si den i en skål, tilsæt den udblødte husblas og stil på køl.
Vend den kolde masse sammen med flødeskum, fordel den i peberfrugterne og stil dem på køl.
Drys peberfrugterne med rørsukker og brænd dem med en gasbrænder lige inden anretning.

Bananer og kokos: Pisk Maizena, bagepulver og hvedemel sammen.
Tilsæt kokosmælk og vand samt citronskal og stil på køl i 30 minutter.
Skær bananerne i 7 mm tykke skiver, dyp dem i dejen og friter dem gyldne i olie ved 160 °C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her