Logo

Bradepandekage med Knas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en utrolig let og lækker kage. Kage toppes med knas som blandt andet består af hasselnøddekerner. Prøv kagen som dessert, eller til gæsterne. Også god til kagebordet eller kaffen.


4 æg
250 g sukker
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 dyb tallerken skrællede snittede æbler (2 mm)
 
Knas:
4 spsk fløde
200 g sukker
200 g margarine
200 g hakkede hasselnøddekerner
2 tsk vaniljesukker

*
 
Pisk sukker og æg skummende.
Vend de skrællede, skivede æbler i.
Bland hvedemel og bagepulver og vend det forsigtigt i.
Fyldes i bradepande, ca.30 x 20 cm, foret med bagepapir.
Alle ingredienserne til "knaset" koges sammen i en gryde og fordeles ud over kagen inden den sættes i ovnen.
Kagen bages ved 175ºC i 30-35 minutter.
 
Tips: Det er en noget dyr kage at lave, men den er utrolig lækker.
Hvis kagen kommes i fryseren bliver "knaset" blødt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her