Logo

Bradepandekage med nøddemarengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kagen her er nok ikke det mest sunde i verden men den smager ikke desto mindre - og måske netop derfor fantastisk. Kagen indeholder blandt andet hasselnødder og fløde- Prøv den som dessert til gæsterne.


4 æg
400 g sukker
500 g hvedemel
2 tsk hjortetaksalt
4 dl piskefløde
1 spsk romessens
 
Nøddemarengs:
1 dl æggehvider
100 g sukker
40 g hasselnøddeflager

*
 
Pisk æg og sukker til skum.
Bland hjortetaksalt og hvedemel og rør det i skiftevis med fløden.
Rør romessensen i.
Bred dejen ud i en bradepande med bagepapir og forbag den på næstnederste rille ved 200ºC i 10 min.
 

Nøddemarengs: Pisk æggehviderne stive, pisk halvdelen af sukkeret i og pisk videre, til det bliver en sej masse.
Vend resten af sukkeret i sammen med nøddeflagerne og bred marengsen ud på kagen.
Sæt den tilbage i ovnen og bag den færdig ved 200ºC i 12-14 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her