Logo

Braiserede vagtler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne opskrift på braiserede vagtler, hvis du vil servere noget lækker for dine gæster, eller bare synes i fortjener noget ekstra specielt i hverdagen. Retten er overraskende let at lave.


4 Personer

8 vagtler
1 spsk smør
1 spsk olivenolie
1 dl hvidvin
2 dl vand
1 terning hønsebouillon
1 spsk Maizena oprørt i lidt vand
100 g skovsvampe eller champignon
lidt smør
peber
det 3. krydderi
1 dl cremefraiche 18%
1 håndfuld frisk persille
nogle blade frisk basilikum
½ løg
2 fed hvidløg

*

Vagtlerne renses for resterende fjer og skylles ud- og indvendig. Derefter forberedes fyldet. Persille, basilikum, løg, hvidløg, og halv hønsebouillonterning hakkes fint, gerne i food processor. Blandingen fyldes i vagtlerne. I en stegegryde varmes smør og olie. Vagtlerne brunes let på alle sider, hvidvinen, peber og 3. krydderi tilsættes. Der skrues ned for varmen og vagtlerne får lov at braissere i 40 minutter. 2 dl vand og den anden halve hønsebouillonterning tilsættes. Der jævnes med Maizena oprørt i en smule vand. Svampene renses, skæres i mindre stykker og steges i nogle minutter i en smule smør. De tilsættes vagtlerne i saucen sammen med creme fraichen. Rør godt rundt. Der koges yderligere i nogle minutter. Klar til servering

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her