Logo

Braiseret kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er lidt inspiration til let og billig aftensmad for hele familien. Braiseret kalkunbryst med gulerødder og løg. Server gerne med pillekartofler og persille. Lækker simremad.

500 g kalkunbryst
2 rødløg
3 gulerødder
1 kvist frisk rosmarin
2 ½ dl vand
1 spsk Maizenamel
1 spsk olie
salt
peber
1 bdt persille
1 kg små kartofler
1 spsk olie

*

Kalkunbrystet krydres med salt og peber og brunes i olie i en gryde.
Brystet tages op.
Gulerødder skæres i skiver, og rødløg deles i i kvarte stykker.
Begge dele sauteres i gryden.
Nu tilsættes brystet, 1 rosmarinkvist og vand.
Det hele simrer under låg ca. 20 minutter.
Brystet tages op og holdes lunt.
Væsken med grønsager smages til med salt og peber og jævnes med Maizena.
Brystet skæres i skiver og anrettes på et fad oven på grønsagerne.
Serveres med pillekartofler drysset med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her