Logo

Braiseret kalkunkølle med bulgur og grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en lækker opskrift på kalkuncuvette serveret med bulgur og rodfrugter. Retten er let at lave. Perfekt til vintermånederne enten som let aftensmad for hele familien eller som hovedret til gæster.


1 kalkuncuvette af kølle ca. 900 g
¼ potte frisk oregano
2 dl tomatsaft
1 laurbærblad
2 fed hvidløg
10 hele peberkorn
2 dl hønsebouillon
½ porre, skåret i mindre stykker
1 gulerod, skåret i mindre stykker
1 ½ dl bulgur
¼ knoldselleri i mindre stykker
salt og peber
olie til stegning

*

Kalkunkøllen fyldes med oregano og snøres op.
Steges i gryde sammen med hvidløg, laurbærblad og peberkorn.
Når køllen er gyldenbrun på alle sider tages den op af gryden og lægges i ovnfast fad sammen med hvidløg, peberkorn og laurbærblad.
Tilsæt ca. 1 ½ dl vand i bunden af fadet.
Køllen steges videre i ovn ca. 40-45 min.
I gryden tilsættes grønsager, tomatsaft, bouillon og bulgur og dette koges ved svag varme i ca. 20 minutter.
Smag til med salt og peber.
Kødet tages ud og serveres sammen med bulgur og grønt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her