Logo

Braiseret oksesteg med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en nem og lækker aftensmad til hele familie. Perfekt som lækker vinterret med rodfrugter. Velbekomme

1 kg oksekød (klump eller bov)


porre,
løg,
gulerødder,
persillerødder
1 flaske rødvin
olivenolie

*

Sådan laves braiseret oksesteg


Kødet drysses med salt og peber, brunes rigtig godt på alle sider og tages op.
Grøntsagerne (tag rigeligt) skæres i store tern og svitses let i gryden. Kødet lægges tilbage og rødvinen hældes ved, så kødet er dækket halvt. Steg ved lavt blus 1 time til grønsager og kød og steg færdig til det hele er mørt.
Lad kødet ligge 15 minutter før det skæres ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her