Logo

Braiseret svinekød med fiskesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Braiseret svinekød med fiskesauce


4 Personer

½ kg skinkekød i tynde skiver
2 ½ dl vand
Friskkværnet peber
Marinade:
5 spsk fiskebouillon
1 spsk sirup
2 spsk knuste peberflager
1 rød chili
1 spsk sukker
Salt

*


Sådan laves braiseret svinekød


Ryst marinaden godt sammen og mariner svinekødet 1 times tid. Kom svinekød og marinade i en pande og bring det i kog. Når væsken fordamper, tilsættes ekstra vand. Lad retten småsimre, til kødet er mørt ca. 10 minutter. Pynt med peber og server med friske grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her