Logo

Broccoli - og daikonwok med avocadosauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Lækker aftensmad for hele familien med broccoli og nudler,  der er let at lave forholdsvis hurtigt. Retten er nem at lave til mange mennesker.

En ret, der er velegnet at lave til mange. Brug en stor gryde; så er det bare at fordoble mængden af ingredienser.
 
400-500 g broccolibuketter
ca. 300 g ræddike eller kinaradise
1 porre
1 rød peberfrugt
500 g okseinderlår (gerne økologisk)
250 g risnudler
rapsolie
1 ½ tsk salt
3 spsk japansk soyasauce
2-3 spsk thailandsk grøn karrypasta
revet skal og saft af ½ usprøjtet lime
 
Avocadosauce:
1 avocado
1 ½ spsk revet, frisk ingefær
1 ½ spsk flydende honning
revet skal og saft af ½ usprøjtet lime
2 dl græsk yoghurt eller cremefraiche
½ tsk salt

*
 
Mos avocadokødet og bland det med de øvrige sauceingredienser.
Smag saucen til og stil den i køleskabet.
 
Del broccolien i små buketter og skær stokken i strimler.
Skær porre og ræddike eller kinaradise i skiver.
Skær kød og peberfrugt i strimler.
Tilbered risnudlerne efter anvisningen på emballagen.
Lynsteg grønsager og kød i en wok i flere hold og tilsæt salt, soyasauce, karrypasta og limesaft og -skal.
Bland nudlerne i gryden.
Server retten med avocadosaucen til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her