Logo

Broccoli-gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne gryderet med broccoli som tilbehør til kødretter, dog uden skinke, eller som selvstændig ret. Let men lækkert.


1 bdt broccoli
ca 100 gram pasta fx penne
3 store gulerødder
1 pk skinke i tern
1 stort løg
1 pk mornaysauce
Evt en pakke revet ost

*
 
Pasta, koges så de er al dente (stadig med 'bid i').
Broccoli skæres i små buketter og gulerødder skrælles og skæres i tern - begge koges som pastaen.
Løg hakkes og alle ingredienser røres sammen i en gryde til det er blevet varmt.
Kan evt. gratineres i ovnen med ost på toppen.
Giver en dejlig sprød overflade.


Tips: Man kan undlade at komme skinke i - så kan retten bruges som tilbehør til kød (fx skinke ville være lækkert).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her