Logo

Broccolisalat med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Let frokostret eller tilbehør med broccoli og skinke. Server gerne retten med flutes til. Lækkert tilbehør til aftensmaden.


1 broccoli hovede
½ liter cremefraiche
1 dl A38
purløg
dild
løg
2 fed hvidløg
icebergsalat
revet gulerod
ærter
skinketern
tomat til pynt

*
 
Broccoli hoved koges 6 min og brækkes i små buketter
Creme fraichen rørres med A38
Purløg, dild, løg, hvidløg, ærter, icebergsalat og gulerødder kommes i.
Ærter kommes i sammen med broccoli og skinketern.
Pyntes med tomat og purløg, og serveres med grovflûtes

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her