Logo

Brombær syltet på bedste måde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg brombær
2 spsk citronsaft
650 g sukker
½ tsk konserveringspulver
 
De rensede bær overhældes med citronsaften, bringes langsomt i kog under låg og koges ved svag varme 5 min. under forsigtig omrøring.
Når der er slukket, røres sukker og konserveringsmiddel i.
Syltetøjet hældes i varme skyllede glas, der lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her