Logo

Brombærskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g friske brombær (gerne flere)
2-3 spsk sukker
lidt citronsaft
2 ½ dl piskefløde
 
Mos halvdelen af bærrene og rør dem sammen med sukker og citronsaft.
Bland resten af de hele bær i.
Pisk fløden stiv og vend bærrene heri.
Fordel det i portionsglas eller i en stor skål og server koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.581 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her