Logo

Brombærsyltetøj med pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg brombær
saft af 1 citron
½ dl vand
½ kg sukker
¾ kg pærer
2 tsk konserveringsmiddel
 
Kom brombærrene i en gryde med vand og citronsaft.
Tag det fra varmen når det koger og rør sukkeret i.
Når sukkeret er helt opløst, skal brombærrene tages op.
Skræl pærerne og skær dem i mindre stykker uden kerner, blomst og stilk.
Kom dem i lagen og kog dem ved svag varme 10 min.
Kom brombær og konserveringsmiddel i og bland det forsigtigt.
Hæld syltetøjet på rengjorte skoldede glas og bind til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her