Logo

Brownies 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hakket mørk chokolade
225 g smør
3 spsk kogende vand
225 g sukker
3 æg (str. L)
75 g hvedemel
½ tsk bagepulver
100 g grofthakket chokolade
bageform ca. 18x28 cm
 
Smelt chokoladen og smørret i en skål over vandbad og rør til det er smeltet.
Tilsæt nu det kogende vand og lad det så stå i ca. 5 min.
Pisk sukkeret og æggene skummende og luftige.
Rør så chokoladeblandingen i æggemassen.
Vend hvedemelet og bagepulveret i dejen og vend dernæst den hvide chokolade i.
Kom dejen i kageformen og bag så kagen ved 190°C i ca. 45 min.
Når den er færdig så tag den ud af formen og skær den i kvadratiske stykker, når den helt er afkølet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her