Logo

Brownies med stykker af hvid chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
330 g sukker

250 g smør

240 g god mørk chokolade (smeltes)
330 g hvedemel

2,5 tsk bagepulver

200 g hvid chokolade
 
Æg og sukker piskes hvidt og skummende.

Smør og mørk chokolade smeltes og blandes i ægge/sukkermassen.

Hvedemel og bagepulver blandes og sigtes i.

Den hvide chokolade skæres i små stykker, og det hele blandes forsigtigt sammen.
Kagen kommes i en smurt bradepande/form fx 30x30 cm og bages i ovnen 30-40 minutter ved 180°C (alm. ovn).
Skæres ud som brownies i kvadrater på ca 5x5 cm.

Tips:

Kagen holder sig frisk i flere dage, og er måske endnu bedre på 2. dagen!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her