Logo

Brun sauce - vegetarisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl soyamælk
1 dl grønsagsvand (vandet fra kogte grønsager)
2 spsk honning
1 tsk salt
1 tsk løgpulver
1 tsk citronsaft
2 tsk jordnøddesmør
1 spsk soyasauce
Kulør
 
Jævning:
3 spsk ristet hvedemel (hvedemel ristet på tør pande til svagt gyldent)
Røres op med vand til en jævning.
Soyamælken og grønsagsvandet hældes op i en gryde.
Derefter tilsættes honning, salt, løgpulver, citronsaft, jordnøddesmør og soyasauce.
Alt bringes i kog hvorefter jævningen røres i og saucen koger videre i ca 8-10 min.
Herefter kan madkuløren tilsættes.
Alternativer:
Persillesauce eller dildsauce - udelad blot soyasauce og kulør og tilsæt krydderurter efter smag.
Tips: For at få en mere flødeagtig sauce kan man "jævne" den med f. eks. malede cashewnødder.
Prøv også andre nøddesorter. Malede sesamfrø giver en fyldig champignon-lignende smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her