Logo

Brun sauce i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

31/2 dl stegesky eller bouillon
½ dl mælk
½ dl fløde
2 spsk hvedemel
½ tsk kulør
salt og peber

Kom stegesky, mælk, fløde og kulør i en mikroovnsegnet skål.
Drys melet over og pisk godt til der ikke er nogle klumper.
Mikrobølg saucen ved 900 W mikrobølger i 5 min. eller til saucen koger.
Pisk en enkelt gang undervejs.
Saucen skal koges godt igennem for at den jævner og melsmagen forsvinder, men hold øje med at saucen ikke koger over.
Smag til med salt og peber.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her