Logo

Brune kager - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Der bliver ca. 60 stk


25 g mandler
125 g hvedemel
60 g Perfect Fit eller Atwel
10 g sukat eller pomeransskal
½ tsk potaske
2 tsk brunkagekrydderi (¼ ps.)
50 g margarine
½ æggehvide

Mandlerne skoldes, smuttes og hakkes fint.

Hvedemelet, sødemiddel, mandlerne, sukat, potaske og brunkagekrydderi blandes godt.

Margarinen smuldres i melet, og dejen samles med æggehviden.

Dejen æltes godt igennem og trilles til en ca. 5 cm tyk stang på ca. 25 cm. Dejen lægges på et spækbræt og dækkes til med husholdningsfilm.
Dejen stilles i køleskab i mindst 2 timer eller til næste dag.
Dejen skæres i tynde skiver der lægges på en bageplade.

De brune kager bages ved 200°C på øverste ovnrille i ca. 6 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her