Logo

Brune kager 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl lys sirup
200 g brun farin
175 g smør
1 tsk ingefær eller 1-2 spsk syltet fint hakket ingefær
1 tsk nelliker
1 tsk natron
flødeskum af 1 ½ dl piskefløde
¾ kg hvedemel
mandler

Sirup, farin, smør, krydderier og natron røres godt til en smidig masse (skal ikke varmes)
Flødeskummet røres i, hvorpå dejen æltes godt igennem med melet.
Dejen skal stå koldt nogle timer, evt. til dagen efter.
Udrulles tyndt og udstikkes til runde kager, der lægges på en smurt plade hvor de forsynes med ½ smuttet mandler.
Bages ved svag varme 160ºC 8-10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her