Logo

Brunet rokkevinge med kapersbær - 1 g fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 
2 rokkevinger a 300 g
1 tsk olivenolie
2 spsk kapers eller kapers­bær med stilk, halveret på langs
1 spsk reven citronskal
2 spsk citronsaft
salt og peber
citronbåde til pynt
 
Skær rokkevingerne over i halve og dup dem tørre.
Smør begge sider med en smule olie.
Opvarm en grillpande og brun rokkevingerne i 3 minutter på hver side.
Hvis vingerne er tykke, skal de steges en smule længere.
Kom kapersbærrene ovenpå sammen med citronskal og -saft og steg videre i nogle få sekunder.
Drys med salt og peber efter smag og server fisken pyntet med citronbåde.
Server eventuelt med dampede, strimlede grønsager til.
 
kJ 446; protein 23 g; fedt 1 g; kulhydrat 0 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her