Logo

Brunsviger glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
1 kop mælk
1 æg
80 g smeltet margarine
2-3 spsk sukker
275 g pre-mix

Bland kageingredienserne sammen til en smidig dej, der hæver til dobbelt størrelse i bradepande.
Bland snasket sammen og smør det på bunden.
Bages på nederste rille ca. 20 min ved 225°C.
Serveres med lun flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her