Logo

Brunsvigerkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk æg
150 g melis
2 tsk vaniljesukker
125 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 dl mælk
20 g margarine
2 spsk mælk
60 g margarine
60 g mørkt farin
35 g havregryn
sukker
 
Pisk æg og sukker i 10 minutter
Sigt hvedemel, vanilje og bagepulver sammen og sigt i.
Smelt margarinen og bland den, sammen med 1 dl mælk i dejen.

Bages i bradepanden i 15-20 minutter.
Opvarm dernæst 2 spsk mælk, margarinen, farinen og havregrynen og hæld blandingen varm over kagen.
Læg låg på og bag kagen færdig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her