Logo

Bulgur med chili 14 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
1 løg (150 g)
4 dl bulgur (320 g)
frisk koriander
1-2 fed hvidløg
1 chili
1 spsk olivenolie
2 spsk tomatpure
8 dl bouillon
salt og peber
1 person:
¼ løg (10 g)
1 dl bulgur (80 g) frisk koriander
1/-½ fed hvidløg
¼ chili
¾ tsk olivenolie
½ spsk tomatpure
2 dl bouillon
salt og peber
 
Sauter finthakket løg, hvidløg og chili i olie.
Vend bul­gur og tomatpure i og spæd med bouillon.
Lad retten simre under låg ca. 10 min.
Tilsæt friskhakket korian­der, smag til med salt og peber og server som tilbehør til gryderetter eller lignende.
 
Tips: Prøv også at bruge et par teskefulde karry i ste­det for chili og tilsæt evt. en håndfuld rosiner.
 
Energi pr. portion: 1549 kJ/372 kcal  Protein: 12,9% Fedt: 14,4% Kulhydrat: 72,7%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her