Logo

Bulgur med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl bulgur
2 spsk olie
1 hakket løg
2 fed knust hvidløg
300 g kyllingeschnitzel i strimler
2 røde peberfrugter i tern (juli-oktober)
250 g champignon grofthakkede
200 g majskerner
200 g ærter
1 dl grønsagsbouillon
½ dl soyasauce
2 tsk timian
salt og peber
 
Kog bulguren efter anvisningen på posen.
Opvarm olien i en dyb pande og svits løg og hvidløg, indtil løgene er klare.
Tilsæt kyllingekødet og svits til kødet har fået farve.
Tilsæt peberfrugt og champignon og svits yderligere 3-5 min.
Tilsæt den kogte bulgur, majs, ærter, grønsagsbouillon, soya, timian, salt og peber og bland det hele godt.
Varm retten igennem under konstant omrøring.
 

Tips: Erstat kyllingekødet med fx kalkunkød og udskift bulguren med ris eller cous cous. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her