Logo

Bulgurkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling
1 l vand
10 peberkorn
2 tørrede grønne citroner eller saft af 1 citron
1 snittet løg
 
½ l bulgur
1 tsk salt
 
2 løg i ringe
100 g smør
1 tsk paprika
 
Kylling, peber, citronsaft, løg og vand koges i en gryde en time.
Suppen sies.
Benene fjernes og kyllingekødet skæres i mindre stykker.
Bulguren skylles og koges i suppen med kødet og salt i 10 min. ved svag
varme.
Så slukkes for varmen, og der lægges et klæde under låget i 10 min.
Løgene steges gyldne i smør, paprika tilsættes.
 
Bulguren anrettes på et fad, smør og løg hældes over.
Serveres med tzatziki og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her