Logo

Bulgursalat med agurk og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bulgursalat med agurk og tomat

1 ¼ dl bulgur
1 ½ dl vand
½ tsk salt
1 ½ spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
1 ½ dl frisk  persille
50 g agurker
100 g cherrytomater
1 stk forårsløg
salt og peber

Kom bulgur, vand og salt i en gryde.

Bring det i kog og lad det simre i 12-15 min. eller til alt vandet er absorberet.

Overfør bulguren til en skål og lad det afkøle.
Rør citronsaft, olie, hakket persille og agurk, tomater i kvarte og forårsløg i tynde skiver sammen med bulguren.

Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.591 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her