Logo

Burgunderhøne i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ung høne
½ fl. rødvin
1 løg
3 nelliker
½ tsk timian
hvedemel
       
Del hønen i mindre stykker og gnid dem med salt overalt.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Pil løget og stik nelliker i det.
Kom det i gryden til hønsekødet.
Hæld rødvinen på og drys timian over.
Lad retten mørne på ca. 1 ¼ time ved 250ºC.
Når kødet er færdigt, hældes skyen gennem en si, og løget fjernes.
Jævn saucen med hvedemel og smag den til med salt og peber.
Hæld den jævnede sauce tilbage over kødstykkerne.
Burgunderhønen skal serveres i stegesoen.
Spis løse ris og evt. champignonskiver til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her