Logo

Burritos med bønnesalat og kalkun i strimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinade:
2 spsk olivenolie
2 spsk limesaft
½-1 lille rød chili
1-2 fedknust hvidløg
salt og peber

300 g kalkunkød i tern
1 spsk olie
10 g smør
evt. 5 kryddernelliker
1 bdt forårsløg
2 gule peberfrugter
450 g tomater
1 avocado
2 ds red kidney beans
100 g jalapeno peber i skiver
1 dl hakket oregano, korinder eller persille
8 hvede tortillas

Marinaden piskes sammen af olie, limesaft, finthakket chili og hvidløg i en stor skål.

Marinaden smages til med salt og peber.

Olie og smør brunes på en pande, evt. med kryddernelliker.

Kødet tilsættes, krydres med salt og peber og steges i 7-8 min.

Kødet tages op og kommes i marinaden.
Forårsløg snittets fint. Peberfrugter kæres i strimler. Tomater skæres i både.

Avocadoen halveres, stenen fjernes, avokadokødet skæres fri af skallen og skæres i små tern.

Bønnerne hældes i en sigte og dryppes af.

Grønsager, jalapeno peber og bønner kommes i skålen med kødet og vendes godt sammen.

Salaten smages til med salt og peber.

Bønnesalaten drysses med hakket oregano.

Tortillaerne varmes og fyldes med bønnesalat efter anvisning på emballagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her